Eile?

Hier sind Sie richtig, wenn Sie Hilfe von einem vertraulichen Berater benötigen. Haben Sie das Gefühl, dass Sie akute Hilfe benötigen? Kontaktieren Sie die Notdienste hier

PuntUit is de entiteit die verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals beschreven in deze privacyverklaring. Hieronder staan de contactgegevens van PuntUit:
– Bedrijfsnaam: PuntUit B.V.
– E-mailadres: info@puntuit.nl

PuntUit verwerkt persoonsgegevens wanneer je gebruikmaakt van hun diensten of deze zelf verstrekt. De verwerkte persoonsgegevens omvatten:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Gegevens over jouw activiteiten op de websites van praatuit.nl

De verwerking van persoonsgegevens door PuntUit heeft de volgende doelen:
– Marketingdoeleinden
– Contact opnemen via telefoon of e-mail indien nodig voor dienstverlening
– Het optimaliseren van onze website en services

PuntUit maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming met betrekking tot zaken die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen.

De bewaartermijn van persoonsgegevens door PuntUit is maximaal 7 jaar, tenzij langer bewaren wettelijk vereist is.

PuntUit deelt geen persoonsgegevens met derden, behalve wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. In dit geval sluit PuntUit bewerkersovereenkomsten af om een vergelijkbaar niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid te waarborgen.

PuntUit maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op privacy. Je kunt je afmelden voor cookies via de instellingen van je internetbrowser.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen, bezwaar te maken tegen verwerking, en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Voor verzoeken of vragen over gegevensverwerking kun je contact opnemen via info@puntuit.nl. PuntUit reageert binnen vier weken op verzoeken.

Als je van mening bent dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er sprake is van misbruik, neem dan contact op met PuntUit via info@puntuit.nl. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

de_DE